Një aktivitet mjaft i veçantë është organizuar këtë të dielë në qendër të Elbasanit. Bashkia e Elbasanit, në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor dhe në ritmin Jazz & Swing të kuruar nga Hemingway Fan Club Albania, prezantuan mjetet e koleksionit historik shqiptar RETRO të cilat u vendosën në kah të mureve të kalasë për të nisur më pas paradën nëpër rrugët e Elbasanit.

Interesi i qytetarëve elbasanas ka qenë i lartë të cilët kanë soditur me kërshëri këtë event.

Foto: Entela Skora Abazi!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu